Hvem er Sunrolls

Sunrolls er en afdeling af Dansk Gartneri Montage, hvor ejer og flere medarbejdere har mere end 10 års erfaring. Dansk Gartneri Montage er nordens største spiller på markedet indenfor produktion og montering af væksthusgardiner.

På baggrund af nytænkning og det at være på forkant med udviklingen, blev Sunrolls grundlagt. Forretningen blev udvidet til også at omhandle rullegardiner af det effektive stof, som også anvendes i væksthuse, dog i en anden meget finere kvalitet end væksthus gardiner. På baggrund af den ekspertise og viden som dansk Gartneri Montage har tilstræbt sig gennem årene, skal dette nu også komme de private kunder samt erhvervslivet til gode.

Produceret efter kundens ønsker

Sunrolls er specialist i produktion af rullegardiner.

Vi producerer rullegardiner til private og erhverv. Vores rullegardiner er garanti for et godt indeklima og anvendt med arkitektonisk indsigt kan de være med til at fremhæve og understrege arkitektur og indretning.

Sunrolls rullegardiner bliver produceret på egen fabrik, hvor hvert enkelt gardin bliver individuelt fremstillet efter kundens mål og ønsker.